Klik deze pagina niet weg!

Je betaling is geslaagd! Je krijgt zo meteen een e-mail met daarin de inloggegevens en de link naar de website waar je jouw ebook kunt downloaden.

Maar voor dat je dat doet...

Bekijk eerst even onderstaande video!

Een Gezond Gewicht, Een Platte Buik En Een Sterk Lichaam In 60 Minuten!

De EMDN Masterclass is een online programma wat je in minder dan 60 minuten leert hoe je een gezond gewicht, een platte buik en een sterk lichaam krijgt. Zonder dieet, zonder calorieën te tellen en zonder een streng regime te volgen.
Echte mannen diëten niet
10
Unieke Video's!
60
Minuten kijktijd!

779

Mannen gingen je al voor!
Echte mannen diëten niet
€ 97,-
€ 27,-

EMDN Masterclass

  • Je hebt direct toegang
  • Simpel te volgen stappen
  • Je hoeft niets te lezen
  • Overal en altijd te bekijken
  • Begin vandaag met afvallen
  • 100% niet goed geld terug garantie!

Ervaringen van gebruikers

Enorm afgevallen!

"Ik ben enorm afgevallen. Ik ben nooit uitgehongerd, dus het is goed te doen." - Arjan


Makkelijk te volgen!

"Het programma is erg duidelijk. Alles wordt goed uitgelegd dus makkelijk te volgen." - Wietse


10 kilo vetverlies!

"Na twee maanden dit programma te hebben gevolgd ben ik al 10 kg vet kwijt"  - Mike


Diëten werkt niet!

Bijna iedereen die een dieet volgt valt af, maar 90% van de mensen komt na het dieet alle kilo's weer aan. Een dieet is tijdelijk en je overgewicht is blijvend. 


Diëten maken van je lichaam een efficiënte ‘vetopslag machine’. Hoe vaker je op dieet gaat, hoe dikker je wordt. Diëten werkt niet, maar wat dan wel?

Echte Mannen Diëten Niet!

Echte Mannen Diëten Niet is het antwoord op de vraag hoe je een gezond gewicht, een platte buik en een sterk lichaam kunt krijgen, zonder een dieet, zonder calorieën te tellen en zonder een streng regime te volgen.


In deze Masterclass leg ik je precies uit wat je moet doen.

Even voorstellen?

Mijn naam is Robbert Wolters en mijn werk bestaat uit het helpen van mannen om gezond oud te worden. Ooit woog ik zelf 142 kilo. Al dat gewicht had wel een functie, want ik deed mee met de Sterkste Man van Nederland.
Echte mannen diëten niet

Door een blessure kon ik geen wedstrijden meer doen, maar ik bleef zwaar. Toen stond ik voor een keuze. Zo doorgaan en steeds dikker worden, of afvallen naar een gezond gewicht. 


Ik koos voor het laatste en in een half jaar viel ik af naar 105 kilo.


Nu 10 jaar later ben ik nog steeds in dezelfde vorm!

Echte mannen diëten niet

Ik volg geen dieet, ik tel geen calorieën en heb ook geen streng regime. Wat ik doe is eigenlijk heel gemakkelijk en ik ga het jou precies vertellen.

Dit is wat je krijgt:

Video 1

In deze video leg ik je hoe deze Masterclass jou gaat helpen een gezond gewicht, een platte buik en een sterk lichaam te krijgen.

Video 2

Bijna alle adviezen over afvallen beginnen met voeding. Ze beginnen allemaal verkeerd. In deze video leg ik je uit hoe je wel moet beginnen met afvallen.

Video 3

De beste manier om het afvallen te ondersteunen door middel van voeding is door meer eiwit te eten. In deze video leg ik je uit hoe je dat kunt doen.

Video 4

Groente en fruit spelen een sleutelrol in jouw afvalproces. Hoe zorg je ervoor dat je er voldoende van eet? Het antwoord krijg je in deze video.

Video 5

Wij zijn overvoed met suiker en vet en ondervoed met aminozuren, vitaminen en mineralen. In deze video vertel ik je hoe je beter kunt eten.

Video 6

De positieve effecten van vasten stapelen zich op naarmate je langer vast. Alleen trapt iedereen die lang vast in dezelfde valkuil. Welke dat is vertel ik je in deze video.

Video 7

Krachttraining is je geheime wapen om blijvend af te vallen. Waarom dat zo is vertel ik je in deze video.

Video 8

Je kunt het afvallen versnellen door nuchter te bewegen. In deze video vertel ik je hoe je dit op een makkelijke manier inpast in je dagelijkse routine.

Video 9

Tekorten in je voeding zorgen voor tekorten in je lichaam. Deze tekorten remmen het afvallen. Ik laat je zien hoe je deze tekorten kunt voorkomen. 

Video 10

In deze video deel ik je mijn eigen super simpele EMDN plan, waarmee ik al 10 jaar gezond, slank en sterk blijf en waardoor ik ook geen medicijnen meer nodig heb. 

Als je deze Masterclass nu koopt, dan krijg je deze twee bonussen er gratis bij!

Echte mannen diëten niet

Kettlebell Training

Met één enkele Kettlebell train je het hele lichaam. In deze bonus training laat ik je de belangrijkste kettlebell oefeningen zien door middel van duidelijke instructievideo's.
Echte mannen diëten niet

Supplementengids

Er zijn een beperkt aantal supplementen die je kunnen helpen je lichaam gezond en sterk te maken. Ik laat je zien welke dit zijn en waar je deze kunt kopen.

Maar let op! Deze aanbieding vervalt over:

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Echte mannen diëten niet
€ 97,-
€ 27,-

EMDN Masterclass

Dit is een tijdelijke aanbieding! Je kunt nu met één klik op de knop deze Masterclass automatisch toevoegen aan je bestelling. Je hoeft verder niets meer in te vullen. 

Nee, dank je!

(Je kunt het programma later ook nog kopen voor € 97,-)

Niet goed? Geld terug!

Probeer dit programma 14 dagen zonder risico. Mocht je om wat voor reden dan niet tevreden zijn met dit programma, stuur mij dan binnen 14 dagen na je aankoop een berichtje en je krijgt je geld terug.