Zo Verlies Je 8 Kilo Puur Lichaamsvet In 12 Weken!

Echte mannen diëten niet

8 Kilo puur lichaamsvet. Zoveel is brandweerman Daniël Reijman in 12 weken afgevallen.


Dit is het Exacte Programma dat hij volgde.

Echte mannen diëten niet

‘Ik ben altijd te zwaar geweest’

Ik sprak Daniël tijdens een gratis adviesgesprek. Hij was al jaren te zwaar en afvallen lukte niet.

Dit is wat Daniël er zelf over zegt: 


‘Ik ben altijd al te zwaar geweest. In het verleden heb ik al heel veel geprobeerd. Je ziet iets op Instagram en denkt dit gaat bij mij werken. Uiteindelijk is het nooit vol te houden.’


Ik adviseerde Daniël om in te stromen in het Jaarprogramma van Echte Mannen Diëten Niet. Maar toen zei hij iets wat ik niet had verwacht... 

 ‘Ik heb geen jaar de tijd. Ik moet snel afvallen, anders ben ik straks mijn baan kwijt!'

Daniël is brandweerman en hij moet onder de 100 kilo zitten. Anders is zijn BMI te hoog en mag hij zijn werk niet meer doen. 


Omdat ik hem wilde helpen besloot ik Daniël zelf te begeleiden. Normaal doe ik dat niet, maar ik vond het wel een mooie uitdaging: onder de 100 kilo in 12 weken. 


We zijn begonnen op 27 november 2023. Toen woog Daniël 107,2 kilo


Precies 12 weken later, op 28 februari 2024, woog hij 99,7 kilo

 In 12 weken was hij 7,5 kilo afgevallen

Zijn vetmassa was afgenomen met precies 8 kilo. 


Wat verklaart die halve kilo verschil? 


Hij kreeg meer spiermassa!


Alle metingen zijn gedaan met de Inbody 370S Body Composition Analyser.

 8 Kilo puur vet verlies in 12 weken. Beter kan niet!

Hieronder zie je het verloop van zijn gewicht. De feestdagen zaten er ook nog tussen. Toch verloor hij 8 kilo vet. Dat zijn 48 pakjes boter!

Echte mannen diëten niet

Ik gebruikte mijn meest recente inzichten over de manier waarop je lichaam maximaal vet verbrandt. 


Een nieuwe combinatie van vasten, voeden, trainen en bewegen. 


Ik heb Daniël precies uitgelegd wat hij moest doen. Hij kreeg een voedingsschema en een trainingsschema.


Alles was in detail uitgewerkt.


Het was 'mijn geheime saus'. Alle ingrediënten die ik gebruik om maximaal resultaat te halen.

Het programma was simpel te volgen en niet moeilijk om vol te houden.

Dit is wat Daniël daarover zegt:


‘Ik heb nooit een moment gehad dat ik dacht ik ga dit niet redden. De 12 weken zijn omgevlogen. Het is alleen even een andere mindset'.


Alles wat ik met Daniël heb gedaan heb ik in een nieuw programma gestopt. Het is mijn beste werk tot nog toe!

Jij kunt ook 8 kilo puur vet verliezen in 12 weken!

Met dit nieuwe programma kun jij ook 8 kilo puur lichaamsvet kwijtraken in 12 weken tijd. 


Sterker nog, het record staat op 13 kilo!

Dit programma is vooral gericht op snel resultaat.

Daarom krijg je alles in één keer. 


Je hebt meteen toegang tot het hele programma.


Je kunt direct beginnen met de verschillende vormen van vasten, de voedingsschema's en de trainingen.

Dit is wat je krijgt

Echte mannen diëten niet

De Geheime Saus

In deze video leg ik je het hele programma uit. We lopen alle onderdelen langs, zodat je precies weet wat je moet doen. Je kunt het programma vervolgens downloaden en printen. Dan hoef je niet steeds in te loggen om het te volgen. 
Echte mannen diëten niet

Een Dieper Verlangen

Achter het afvallen zit meestal een dieper verlangen: gezond oud worden of een goed voorbeeld zijn voor je kinderen. Het is belangrijk dit voor jezelf scherp te krijgen, want je echte motivatie komt hier vandaan.
Echte mannen diëten niet

Langer Vasten, Korter Eten

In deze video leg ik de drie varianten uit van Time Restricted Eating die we met elkaar gaan afwisselen in dit programma. In plaats van 12 weken hetzelfde te doen blijf je het lichaam prikkelen. Zo verlies je maximaal vet. 
Echte mannen diëten niet

Eet Meer Eiwit

In deze video leg ik je uit hoe de twee voedingsschema's zijn opgebouwd. Ik vertel je waarom meer eiwit eten belangrijker is dan 'gewoon minder eten'. Ik vertel je ook wanneer je het beste je koolhydraten kunt eten voor maximaal vetverlies. 
Echte mannen diëten niet

Enter The Kettlebell

Krachttraining is een onmisbaar onderdeel van dit programma. De beste manier om met krachttraining te beginnen is door te trainen met een Kettlebell. Ik leg je de belangrijkste oefeningen uit en geef je twee trainingen waarmee je direct kunt beginnen.
Echte mannen diëten niet

Bulkdrinken

De hele dag door kleine beetjes water drinken is onnatuurlijk. Het houdt je lichaam voor de gek en berooft je van belangrijke mineralen. In deze video leg ik je uit hoe je veel beter je water kunt drinken. 
Echte mannen diëten niet

Hari Hatchi Bu 

Als je niet de tijd neemt iets fatsoenlijks klaar te maken, dan is de kans groot dat je eet wat snel en gemakkelijk is. Daardoor blijf je eten en ben je nooit verzadigd. In deze video leg ik je uit hoe je dit patroon voor altijd doorbreekt met een oude Japanse techniek. 
Echte mannen diëten niet

Je Geheime Wapen

Er is een simpele manier om veel vet te verliezen. Dit is je geheime wapen om maximaal vet te verbranden gedurende de dag. In deze video vertel ik je er alles over.
Echte mannen diëten niet

One Meal A Day

In dit programma zijn er dagen waarop je maar één maaltijd gaat eten. Waarom dit belangrijk is en hoe je dit op een verantwoorde manier kunt doen, vertel ik je in deze video. Deze techniek was voor Daniël een echte game changer!
Echte mannen diëten niet

Een Platte Buik

Een buikje is ergernis nummer één voor mannen wanneer het om ons uiterlijk gaat. In deze video geef ik je 5 Praktische Tips om je buik plat te maken. Inclusief een unieke buikspierroutine die ik zelf al jaren gebruik. 
Echte mannen diëten niet

Fat Burners

In deze video laat ik je zien welke twee supplementen je helpen meer vet te verliezen. Het zijn de enige twee supplementen die met wetenschappelijk onderzoek worden onderbouwd. Ik laat je zien welk product ik zelf heb gebruikt toen ik echt droog was!
Echte mannen diëten niet

Als Afvallen Niet Lukt

Soms denk je alles goed te doen, maar val je niet af. In deze video vertel ik je hoe dat komt. Ik leg je uit welke rol insulineresistentie en een testosterontekort hierin spelen en hoe je dit kunt onderzoeken.

Alle 12 video’s in dit programma kun je meteen bekijken. 


Je kunt dus meteen beginnen met afvallen.


Maar dat is nog niet alles...

Je krijgt deze twee Gratis Bonussen er ook bij!

Echte mannen diëten niet

Eiwitrijke Receptenboek

Super lekkere recepten met minimaal 45 gram eiwit voor ontbijt, lunch en avondeten. Deze maaltijden helpen je vet te verbranden en spiermassa op te bouwen. Handig te downloaden in een mooie pdf.
Echte mannen diëten niet

Deep Dive Video

Een video van 45 minuten waarin ik je precies vertel waar je motivatie echt vandaan komt en hoe je de motivatie vast kunt houden. Alleen zo blijf je consistent en wordt ook jij de beste versie van jezelf!
Echte mannen diëten niet

‘Dit programma heeft mij zoveel gebracht. Meer zelfvertrouwen en wetende dat dit voor mij werkt. Voor mijn werk als brandweerman moet ik in goede conditie zijn, maar mij ook mentaal goed voelen. In combinatie met krachttraining en het juiste eten voel ik me zoveel beter!’

Daniël Reijman

Mijn Geheime Saus kost 147 euro. 


Dat is eenmalig en dan heb je voor altijd toegang!


Mocht je binnen 14 dagen na de aanschaf van dit programma toch bedenken dat je liever het complete Jaarprogramma wilt volgen, dan krijg je die 147 euro als korting op het Jaarprogramma.


Je kunt dus niet verliezen!