Echte mannen diëten niet

Echte Mannen Diëten Niet

Dit is het programma wat ik gebruik om mannen zoals jij een jaar lang te helpen een gezond gewicht, een platte buik en een sterk lichaam te krijgen. Na dat jaar heb je niet alleen je doel bereikt, je weet ook precies hoe je dit voor de rest van je leven kunt vasthouden.
Direct Starten
'Ik heb altijd gedacht dat ik mentaal niet sterk genoeg was om mijn levensstijl te veranderen. Te makkelijk afgeleid van de juiste keuze. Teveel een Hedonist en kiezen voor de makkelijkste weg. Merken dat je wel sterk genoeg bent en goede stappen maken richting een gezond leven is niet alleen goed voor je lichaam, maar ook zeer goed voor je zelfvertrouwen. En dat is minstens zo'n groot voordeel.' 
'Sinds het begin van het programma heb ik mooie stappen gezet. Al ruim 10 kilo afgevallen, maar het belangrijkste: ik voel me er goed bij. Ik heb al zoveel manieren geprobeerd om af te vallen, wat vaak ook wel even lukte, maar het was nooit iets voor de langere termijn waar ik ook echt fiducie in had. Het EMDN programma van Robbert is iets waar ik wél in geloof en kijk er ook naar uit om het programma verder uit mogen diepen. Want zo goed als ik me de laatste weken voel heb ik me al een jaar of tien niet meer gevoeld.'
'Dingen alleen op wilskracht doen is op de lange termijn heel erg lastig. Het programma is wat dat betreft briljant in al zijn eenvoud. Het omzeilt dat je in één keer grote stukken wilskracht moet inzetten.'
'Hoewel ik in de ochtend wel honger momenten ken, zijn ze geen issue. Ik denk dan niet aan eten. Mijn lichaam lijkt erop ingesteld te zijn dat ik in een bepaald tijdsbestek eet en is daar helemaal oké mee.'

'Gewicht van 148,5 naar 125 kilo, buikomvang van 125 naar 101 cm, spiermassa +++ Wat ik echter nog veel belangrijker vind: ik heb veel meer energie, ik voel me vitaler, ik ben actiever, ben minder snel geïrriteerd, meer in balans, en....ik ben in overleg met een internist van de medicijnen af voor hoge bloeddruk, die veel nare bijwerkingen hadden.'

'De reden dat ik mij destijds heb opgegeven voor het EMDN programma was eigenlijk dat ik èn op zoek was naar een stukje bevestiging in hetgeen ik al aan het doen was qua lifestyle èn een stuk houvast om dit te verankeren in mijn dagelijks leven. Voor beide kan ik zeggen dat dit wel het geval is!'
'Dit programma had ik jaren geleden moeten leren kennen, dan had ik me de (lichamelijke en geestelijke) ellende van het jojo'en kunnen besparen.'
'Het programma is een verademing om te volgen: praktisch, logisch en onderbouwd.'
'Hierbij een tussenstand na 12 weken (58 jaar, 190 cm): gewicht van 120 naar 104 kg. Buikomvang van 121 naar 108 cm. Houd een regime aan van 16-8 met 2 complete maaltijden. Is voor mij prima vol te houden. Voel me veel fitter worden. Kettlebelltraining gaat goed en begin ik steeds leuker te vinden. Ben heel blij met dit programma en gemotiveerd om deze leefstijl permanent vol te houden!'
'Wat voor mij een enorme bevrijding was die dit programma mij gebracht heeft is dat ik in de periode dat ik niet eet een enorme rust in mijn hoofd heb. De interne dialoog over eten die zich in mijn hoofd afspeelde stopt hierdoor. Toen ik nog van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat aan het eten was stond ik ook de hele dag AAN. Zal ik, zal ik niet? Schuldgevoel als je het wel gedaan hebt, het gevoel dat je zielig bent als iedereen het pakt maar jij niet. De verleidingen weerstaan die er overal zijn, ook zo vermoeiend. In de periode dat ik nu niet eet sta ik UIT. Ik denk niet meer over eten na, en heb die verdomde ruis in mijn hoofd niet meer.'
'Ik beschouw dit programma zelf als een begin van een waanzinnig interessante reis. Want zo heb ik het programma ervaren. Ik ga het missen, want ik keek iedere week uit naar het volgende filmpje, de volgende opdracht.'
'Ik heb het vertrouwen dat ik hiermee een programma (geen dieet !!!) heb ontdekt dat ik permanent kan blijven volgen. Geen rigide regeltjes met volop restricties, maar weten wat goed voor je is en wat niet en daar een balans in vinden.'
Echte mannen diëten niet

Jouw Coach in dit Programma!

In 2010 woog ik 142 kilo. Toen stond ik voor een keuze, zo doorgaan en steeds zwaarder worden of afvallen naar een gezond gewicht. Ik koos voor het laatste en in zes maanden viel ik af naar 105 kilo. Nu zijn we 10 jaar verder en ik heb nog steeds dezelfde shape! 


Ik kan het jou ook leren, want het is makkelijker dan je denkt. In plaats van een 'alles of niets' benadering, door een streng dieet te volgen of aan een challenge mee te doen, help ik jou een jaar lang. Alleen zo maak je een blijvende verandering in je leefstijl en krijg je het vertrouwen dat je deze gezonde leefstijl voor altijd kunt vasthouden. 


Robbert Wolters

Schrijf je nu in!

EMDN Premium

Echte mannen diëten niet
€ 47
12 Maandelijkse termijnen
Betaal in 12 termijnen. Je hebt voor altijd onbeperkt toegang tot het programma

EMDN Premium

Echte mannen diëten niet
€ 470,-

Eenmalige betaling

Met een éénmalige investering krijg je onbeperkt toegang tot het programma

EMDN Totaal

Echte mannen diëten niet
€ 970,-

Eenmalige betaling

EMDN Premium, Bloedonderzoek en een Telefonisch consult

Let op! Je krijgt voor altijd toegang tot het programma! Dit is inclusief alle updates en uitbreidingen. De ervaring leert dat veel werkgevers een éénmalige investering vergoeden. De BTW en kosten zijn aftrekbaar voor ondernemers.

Dit is wat je krijgt:

Een plan

Je bekijkt iedere week één video. Daarin krijg je een simpele opdracht. Zo word je nooit overvraagd en stapel langzaam maar zeker goede gewoonte op goede gewoonte.  In 50 weken doorloop je het hele Jaarprogramma. 

Support

Is iets niet duidelijk of heb je een vraag? In de Community is er volop ruimte om al jouw vragen te stellen. Je krijgt altijd antwoord. In de Community ontmoet je ook de andere deelnemers, die net als jij gezond oud willen worden.

Online programma

Het programma volg je online, dus je hebt overal en altijd toegang.

Community

Echte Mannen Diëten Niet is meer dan alleen een programma. In de Community ontmoet je de andere leden en kun je jouw ervaringen delen. Zo blijf je gemotiveerd. 

Blijvend in verbinding

Andere programma’s laten je los. Zodra je klaar bent, moet je het zelf maar uitzoeken. In een wereld die je elke dag verleidt om ongezond te leven werkt dat niet. Daarom blijf je verbonden, zo lang als jij dat wilt.

Bloedonderzoek

In het programma heb je de mogelijkheid om bloedonderzoek te doen. Zo krijg je antwoord op de vraag waarom je weinig energie hebt, of waarom je kracht en spiermassa verliest. 

Echte Mannen Diëten Niet

Dit is het probleem:

Jouw lichaam is gemaakt voor schaarste. Wij leven in een tijd van overvloed. Het gevolg van die overvloed is dat je steeds dikker wordt en je gezondheid langzaam achteruit gaat. Om daar wat aan te doen ga je op dieet.


Je hebt de meeste diëten al een keer geprobeerd, maar uiteindelijk hou je het niet vol. Dan kom je alle kilo's weer aan. Een dieet is tijdelijk, het overgewicht is blijvend.

Dit is de oplossing:

Een blijvend resultaat vraagt om een blijvende verandering. In plaats van af te vallen op wilskracht, door op dieet te gaan of een streng regime te volgen, help ik jou om een blijvende verandering te maken in je leefstijl. 


Door kleine stapjes te nemen word je nooit overvraagd. Zo maak van je iedere verandering een nieuwe gewoonte en leg je het fundament voor een lang en gelukkig leven.

Echte mannen diëten niet

Vasten is Gezond

Vasten speelt een centrale rol in Echte Mannen Diëten Niet. Langer vasten en korter eten is gezond en het helpt om af te vallen.
Echte mannen diëten niet

Voeding is Informatie

Door natuurlijk vers voedsel te eten regelt je lichaam zelf hoeveel je eet. Je hoeft niets te tellen of bij te houden. Wat je eet bepaalt hoeveel je eet.
Echte mannen diëten niet

Spieren Verlengen je Leven

Je spieren produceren stoffen die je gezond maken. Krachttraining zorgt voor meer spieren en minder vet, ongeacht je leeftijd.

Dit is wat Echte Mannen Diëten Niet jou oplevert:

Een gezond gewicht

Je lichaam zit je niet meer in de weg. Je bent gezond, slank en fit en je weet precies wat je moet doen om je lichaam zo te houden.

Een platte buik

Buikvet ontstaat vooral door insulineresistentie. Als je dat vermindert, dan is je buik plat en kan je riem weer op het laatste gaatje.

Een sterk lichaam

Door doelgerichte krachttraining heb je meer spiermassa gekregen. Je bent daardoor zichtbaar gespierder geworden en je voelt je sterk.

Meer energie

Je bent van je oververmoeidheid af. Je slaapt beter en je zit de hele dag in een goede energie. 

Lagere bloeddruk

Ook zonder medicijnen heb je een gezonde bloeddruk. Daardoor is je kans op hart- en vaatziekten verminderd.

Lager cholesterol

Je cholesterol is niet meer verhoogd. Je lichaam is in balans en dat allemaal zonder vervelende bijwerkingen.

Meer testosteron

Je testosteron is optimaal. Daardoor zit je vol kracht en levenslust. Zo kun je optimaal van het leven genieten.
                   

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het programma?

Het Jaarprogramma duurt 50 weken. Ieder week opent zich een nieuwe video met een nieuwe opdracht. Zo doorloop je het programma in 50 weken. Je hebt dus een jaar nodig om alles te zien en aan alles mee te doen. Dat is dus ook het commitment wat je met jezelf moet maken voordat jij je inschrijft.

Waar is dit programma op gebaseerd?

De onderbouwing van dit programma vind je onder andere in het boek Echte Mannen Diëten Niet. Het programma is gebaseerd op de 4 Pijlers van Echte Mannen Diëten Niet. Daarnaast maken we gebruik van de meest recente wetenschappelijke inzichten om ook problemen zoals een hoge bloeddruk of een testosteron tekort aan te pakken door middel van leefstijl.

Welke resultaten worden met dit programma behaald?

Dat is heel verschillend. Er zijn mannen die 20 kilo of meer afvallen en er zijn mannen die 5 kilo afvallen. Dat hangt af van de mate van overgewicht. Ze komen allemaal uit op een gezond gewicht. Daarnaast geven de deelnemers aan dat ze meer energie hebben, zich beter voelen en meer zelfvertrouwen hebben. Er zijn mannen die van hun darmklachten af zijn en er zijn mannen die hun sportprestaties verbeteren.

Waarom krijg je levenslang toegang?

Deelnemers aan het programma geven zelf aan dat ze bij de Community betrokken willen blijven, ook na het volgen van het Jaarprogramma. Sommige deelnemers doorlopen het programma na een jaar nog een keer, om ervoor te zorgen dat ze alles goed doen. Er zijn ook deelnemers die beginnen met meer dan 60 kilo overgewicht. Die hebben vaak wat langer nodig. Soms gooit een ziekte of een scheiding roet in het eten. Je betaalt eenmalig en bent voor altijd verbonden. Je kunt je account natuurlijk altijd opzeggen. Je zit nergens aan vast.

Ik las iets over een bloedonderzoek. Hoe werkt dat?

Bloedonderzoek is de beste manier om te meten wat er in je lichaam gebeurt. Het maakt meteen duidelijk wat het effect van je huidige leefstijl op je lichaam is. Zodra je lid bent geworden heb je toegang tot het programma wat gaat over bloedonderzoek. Je kunt er drie verschillende onderzoeken aanvragen en ik leg je precies uit wat alle waarden betekenen. De kosten voor het bloedonderzoek betaal je zelf. Wil je dat ik met je meekijk naar de uitslag, dan kun je daarvoor een telefonisch consult bij mij afnemen. In het Totaalpakket zit je bloedonderzoek en het consult al inbegrepen. Ik vraag het bloedonderzoek voor je aan, dus je hoeft zelf niets meer te regelen.

Wat maakt dit programma anders dan andere programma’s?

Er is geen ander programma wat alle aspecten van een gezonde leefstijl behandelt. Sommige programma’s gaan over training en voeding. Andere gaan over ontspanning of mindset. Dit programma bevat alles. Van vasten en voeden tot het optimaliseren van slaap. Er zit zelfs een hoofdstuk in over de psychologische betekenis van een midlife crisis. We behandelen de zin en onzin van supplementen en ik laat je zien hoe je zelf kunt leren om je beter te ontspannen.

Wat maakt dit programma beter dan andere programma’s?

De meeste programma’s zijn dogmatisch: een streng dieet, vaste weekmenu’s, afgewogen porties, intensieve trainingsschema’s. Al die programma’s draaien op discipline. Dit programma draait op het aanleren van nieuwe gewoontes. Kleine stapjes die je makkelijk kunt volhouden.

Een ander kenmerk van de meeste andere programma’s is dat ze allemaal tijdelijk zijn. Er is nergens een blijvende verbinding. Gezond leven doe je niet tijdelijk, dat doe je voor altijd. Daarom is Echte Mannen Diëten Niet veel meer dan een programma. Het is een Community van mannen die gezond oud willen worden. Daar ben je lid van, zo lang als jij dat wilt.

Voor wie is dit programma geschikt?

De meeste mannen die meedoen zijn 40 jaar of ouder. Het zijn bijna allemaal mannen die merken dat het fysiek wat minder gaat en die echte problemen voor willen zijn. Gezond oud worden is de belangrijkste doelstelling. Afvallen is het belangrijkste middel.

Voor wie is dit programma niet geschikt?

Als jij zo snel mogelijk wilt afvallen, of als je wilt gaan voor een wasbordje, dan gaat dit programma je frustreren. Alles is haalbaar, maar om een killerbody te krijgen moet je op dieet en streng zijn voor jezelf. Dat heeft niets te maken met gezond oud worden. Er zijn ook mannen die liever een vast menu willen volgen of calorieën willen tracken elke dag. Allemaal prima, maar ook dat is geen onderdeel van dit programma.

Hoe schrijf ik mij in?

Kies het pakket van je voorkeur en klik op de knop om mee te doen. Zodra je betaling verwerkt is, heb je toegang. Week 1 van het Jaarprogramma staat al voor je open, dus je kunt meteen beginnen.

Schrijf je nu in!

EMDN Premium

Echte mannen diëten niet
€ 47
12 Maandelijkse termijnen
Betaal in 12 termijnen. Je hebt voor altijd onbeperkt toegang tot het programma

EMDN Premium

Echte mannen diëten niet
€ 470,-

Eenmalige betaling

Met een éénmalige investering krijg je onbeperkt toegang tot het programma

EMDN Totaal

Echte mannen diëten niet
€ 970,-

Eenmalige betaling

EMDN Premium, Bloedonderzoek en een Telefonisch consult

Heb je nog vragen?

Als je nog vragen hebt of je wilt eerst even met mij overleggen voordat jij je inschrijft, dan kun een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met mij aanvragen.


Als je op de knop hieronder klikt, dan kom je op een vragenlijst.


Als je die vragen goed hebt ingevuld en op verzenden klikt, dan neem ik naar aanleiding daarvan contact met je op.