Een Gezond Gewicht, Een Platte Buik en Een Sterk Lichaam

Met het EMDN Jaarprogramma maak je een blijvende transformatie in je leefstijl.


Na dat jaar heb je niet alleen een gezond gewicht, een platte buik en een sterk lichaam, maar ook het vertrouwen dat je dit voor de rest kunt vasthouden.

Echte mannen diëten niet

'Ik ben heel erg blij dat ik op dit programma ben gestuit'

Echte mannen diëten niet
"Ik ben heel erg blij dat ik op dit programma ben gestuit. Stap voor stap verbeteringen in mijn leefpatroon aanbrengen dat kan ik wel. Nu na 13 weken ben ik al 9 kilo afgevallen. Ik heb meer energie en ik voel me fitter. Ik word langzaam aan een betere versie van mezelf en dat voelt super goed. Door mijn eigen verandering verandert het gedrag van mijn gezin ook mee. Er wordt niet meer gesnoept na het avondeten, er worden minder koekjes gegeten en meer fruit. En dat gaat helemaal vanzelf. Mijn vrouw is daardoor ook aan het afvallen en zij is bij uitstek iemand die alle geloof in diëten is verloren door het jojo effect."

'Mijn lijf wordt steviger en gespierder'

Echte mannen diëten niet
'Ik ben na een veel te lange periode van corona, blessures en ander gezeik inmiddels echt fanatiek geworden. Ik volg de trainingen in in het programma met kettlebells van 12 en 16 kilo. Binnenkort komt er nog een van 20 kilo bij. Lekker laagdrempelig en je gebruikt heel veel energie in een relatief korte tijd. Ook doe ik fanatiek de buikspieroefeningen zoals in week 24 van het jaarprogramma wordt uitgelegd. Zo val ik af zonder honger. Ik vreet me een ongeluk aan kip, groente en Skyr en m'n lijf wordt steviger en gespierder. Eerlijk is eerlijk ik geniet daar in al mijn ijdelheid ook best van."

'Dit programma leert je wat je moet doen'

Echte mannen diëten niet
"Er is al 17 kilo puur vet af. Ik heb spiermassa opgebouwd en mijn buikomvang is 13 centimeter kleiner. Ik merk resultaat in bijna alles. Ik heb meer energie en ik voel mij gewoon veel beter. Maar het meest succesvolle voor mijzelf is dat ik begin te snappen wat mijn lichaam nodig heeft. Het besef is er dat ik op een natuurlijke manier met mijn lichaam om kan gaan. Dat ik nu goed voor mijn lichaam kan zorgen. Dit programma leert je hoe je dat moet doen. Als je dat eenmaal snapt, dan is het zo simpel. Stop er in wat je lichaam nodig hebt en je lichaam verandert positief."

'Ik ben weer trots op mijn spiegelbeeld'

Echte mannen diëten niet
"Ik ben in de eerste helft van dit programma van 93 kilo naar 77 kilo gegaan. Mijn buikomvang ging in die periode van 112 centimeter naar 92 centimeter en mijn bloeddruk is weer goed. Nu ben ik gezond, maar voor mijn eigen gevoel ben ik er nog niet. Ik wil een sterker en strakker lichaam. Ik heb wei eiwitten en een blender gekocht en ben voor de tweede week bezig met het krachttrainingsprogramma wat we hebben gekregen. Ik ben sinds jaren weer trots op mijn spiegelbeeld. Wat een overwinning!"

'Zo goed heb ik mij in jaren niet gevoeld!'

Echte mannen diëten niet
"Ik heb al zoveel manieren geprobeerd om af te vallen, maar het was nooit iets voor de langere termijn. Dit programma is iets waar ik wél in geloof, want zo goed als ik me de laatste weken voel heb ik me al een jaar of tien niet meer gevoeld. Ik heb door dit programma ook eindelijk de motivatie gevonden om te stoppen met alcohol drinken. Tot nu dacht ik dat ik het met een paar wijntjes per week ook wel kon. Het blijft echter nooit bij een paar. Ik stop met alcohol totdat ik op een gezond gewicht zit. Het is af en toe wel eens lastig, maar ik ben nu al trots op mezelf!"

Het EMDN Jaarprogramma

Langs de 4 Pijlers van Echte Mannen Diëten Niet word je in 50 wekelijkse stappen meegenomen in een online reis.


Tijdens die reis begeleiden we jou in de besloten EMDN Community.


In een jaar tijd maak je zo een blijvende verandering in je leefstijl.


Aan het einde van dat jaar heb jij ook een gezond gewicht, een platte buik en een sterk lichaam.

Dit is waarom dit programma wel werkt

De kern van dit programma is dat je kleine stappen neemt, die je makkelijk kunt volhouden.


Daardoor word je nooit overvraagd. Daarom is het makkelijk te volgen.


Je kunt niet blijvend veranderen op discipline. Dat houdt niemand vol. In plaats daarvan leren wij jou een nieuwe routine.

Gezond oud worden en zo lang mogelijk genieten van het leven

Dat is het echte doel: gezond oud worden, zodat je zo lang mogelijk van het leven kunt genieten.


Wij helpen jou een gezonde routine te krijgen voor de rest van je leven.


Daarmee is het makkelijk je gezonde gewicht vast te houden.

Dit is wat je krijgt

Het Plan

In plaats van zelf te bedenken wat je allemaal moet doen, reik ik jou alles aan in 50 makkelijk te volgen stappen. Iedere week bekijk je een video. Daarin krijg je één simpele opdracht. Zo stapel je goede gewoonte op goede gewoonte. In 50 weken doorloop je het hele programma.

De Community

Echte Mannen Diëten Niet is meer dan een programma. Het is een Community van mannen die gezond oud willen worden. Je hebt exclusief toegang tot deze besloten Community. Je leert er de andere deelnemers kennen en je kunt er al je vragen stellen. Je doet het niet alleen. Wij doen het samen!

Een Online Programma

Je hebt overal en altijd toegang tot het Programma. Waar je ook bent en hoe laat het ook is. Daarom is het makkelijk te volgen. Je kunt alle video’s altijd weer terugkijken, zo vaak je dat wilt. Ook de Community is 24/7 open. 

Een Blijvende Verbinding

Andere programma’s laten je los. Als de challenge voorbij is moet je het zelf maar uitzoeken. In een wereld die je elke dag verleidt om ongezond te leven werkt dat niet. Daarom blijf je verbonden, zo lang als jij dat wilt. Je houdt ook na het jaar voor altijd toegang tot het Programma en de Community.

Het Bloedonderzoek

In het Programma heb je de mogelijkheid om Bloedonderzoek te doen. Het EMDN Bloedonderzoek brengt met 30 bloedwaarden de belangrijkste gezondheidsrisico’s in beeld en spoort alle tekorten in je lichaam op. De uitslag bespreek ik met je in een Telefonisch Consult van 60 minuten.

Persoonlijke Coaching

Je hebt de optie een persoonlijke EMDN Coach aan te nemen.  Dan krijg je gedurende het Programma 12 Coaching Calls van 20 minuten. Jouw Coach heeft het Programma zelf doorlopen, dus je kunt hem al je vragen stellen. Als het posten in de Community niet echt bij je past, neem dan een Coach. Dan haal je echt alles uit het Programma.

Schrijf je nu in!

Pakket 1

Echte mannen diëten niet
670 Euro

Eenmalige betaling

 • Jaarprogramma
 • Community
 • Voor altijd toegang
 • Incl. updates en uitbreidingen

Pakket 2

Echte mannen diëten niet
1270 Euro

Eenmalige betaling

 • Jaarprogramma
 • Community
 • Bloedonderzoek
 • Consult
 • Voor altijd toegang

Pakket 3

Echte mannen diëten niet
1870 Euro
Eenmalige betaling
 • Jaarprogramma
 • Community
 • Bloedonderzoek
 • Consult
 • 12 Coaching Calls

Als je nu meedoet met het Jaarprogramma, dan krijg je al deze programma's er Gratis bij!

StrongMan Training

(t.w.v. 47 Euro)

Krachttraining is het grote geheim achter alle succesvolle transformaties. Er is alleen één probleem: je moet het wel goed doen! Ik leg je uit hoe je een sterk en gespierd lichaam krijgt met twee intensieve trainingen per week.

Het Testosteron Leefstijlprogramma

(t.w.v. 47 Euro)

Testosteron is het belangrijkste hormoon in het lichaam van een man. Onze moderne leefstijl is een vorm van chemische castratie. Wij mannen maken steeds minder testosteron aan. Ik leg je uit hoe dit komt en hoe je testosteron weer optimaliseert.

De Supplementenwijzer

(t.w.v. 27 Euro)

Onze voeding bevat al lang niet meer de vitaminen en mineralen die er 50 jaar geleden in zaten. Ook de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor sommige stoffen is veel te laag. Ik vertel je welke supplementen zinvol zijn om te gebruiken en welke niet.  

Wat Zegt Mijn Bloed?

(t.w.v. 27 Euro)

Bloedonderzoek is de enige manier om erachter te komen wat er in je lichaam gebeurd. Maar wat betekenen jouw bloedwaarden precies? In dit unieke programma met 27 video's leg ik je alle bloedwaarden stap voor stap uit.

Een Gezonde Bloeddruk Zonder Medicijnen

(t.w.v. 9 Euro)

Leer hoe je zonder medicijnen je bloeddruk verlaagt. Inclusief een voorbeelddagmenu en onderbouwd met 20 wetenschappelijke referenties!

10 Eiwitrijke Recepten

(t.w.v. 27 Euro)

10 eiwitrijke recepten voor ontbijt, lunch, avondeten en snacks die het makkelijk maken om elke dag voldoende eiwit binnen te krijgen.

Deep Dive Motivatie Video

(t.w.v. 27 Euro)

In deze nieuwe Deep Dive Video van 45 minuten motiveer ik jou om Echte Mannen Diëten Niet voor de rest van je leven vol te houden. Deze video gaat je leven echt veranderen!

Dit is wat het Jaarprogramma jou oplevert:

Een Gezond Gewicht

Je lichaam zit je niet meer in de weg. Je bent gezond, slank en fit en je weet precies wat je moet doen om je lichaam zo te houden.

Een Platte Buik

Buikvet ontstaat vooral door insulineresistentie. Als je dat vermindert, dan is je buik plat en kan je riem weer op het laatste gaatje.

Een Sterk Lichaam

Door doelgerichte krachttraining heb je meer spiermassa gekregen. Je bent daardoor zichtbaar gespierder geworden en je voelt je sterk.

Meer Energie

Je bent van je oververmoeidheid af. Je slaapt beter en je zit de hele dag in een goede energie. 

Lagere Bloeddruk

Ook zonder medicijnen heb je een gezonde bloeddruk. Daardoor is je kans op hart- en vaatziekten verminderd.

Lager Cholesterol

Je cholesterol is niet meer verhoogd. Je lichaam is in balans en dat allemaal zonder vervelende bijwerkingen.

Meer Testosteron

Je testosteron is optimaal. Daardoor zit je vol kracht en levenslust. Zo kun je optimaal van het leven genieten.
Echte mannen diëten niet

Jouw Coach in dit Programma!

In 2010 woog ik 142 kilo. Toen stond ik voor een keuze, zo doorgaan en steeds zwaarder worden of afvallen naar een gezond gewicht.


Ik koos voor het laatste en in zes maanden viel ik af naar 105 kilo. Nu zijn we 10 jaar verder en ik heb nog steeds dezelfde shape! 


Ik kan het jou ook leren, want het is makkelijker dan je denkt. In plaats van een 'alles of niets' benadering, door een streng dieet te volgen of aan een challenge mee te doen, help ik jou 50 weken lang.


Alleen zo maak je een blijvende verandering in je leefstijl en krijg je het vertrouwen dat je deze gezonde leefstijl voor altijd kunt vasthouden. 


Robbert Wolters

             

Veel gestelde vragen over het Jaarprogramma

Waarom duurt dit programma een jaar?

Het programma is gericht op het maken van een blijvende verandering in je leefstijl. Daarvoor is tijd nodig. Iedere week zet je een kleine stap die je makkelijk kunt volhouden. Zo stapel je de ene goede gewoonte op de andere. Na een jaar ben je niet alleen afgevallen naar een gezond gewicht, maar heb je ook een nieuwe gezonde routine die je voor de rest van je leven blijft volgen.

Wat krijg ik precies?

Je krijgt een online video programma waarin je elke week één nieuwe video te zien krijgt. Daarin vertel ik je het onderwerp van deze week en je krijgt van mij een simpele opdracht. Het programma zit op slot, dus je kunt niet vooruit kijken. Dit voorkomt dat je stappen overslaat of te hard van stapel loopt. Je krijgt uiteindelijk dus 50 video's te zien in 50 weken. Als je vragen hebt, iets is niet duidelijk of iets lukt niet dan kun je een vraag stellen in de besloten Community. Daar kan ik of iemand anders je vraag beantwoorden.

Wat als ik tussentijds wil stoppen?

Je kunt het programma zelf niet stoppen.. Het loopt automatisch door. Of je het programma blijft volgen is natuurlijk aan jou. Maar als je het commitment maakt om te beginnen, dan maak je in de regel het programma ook af. Wat wel kan is dat we het programma resetten. Dan begin je weer opnieuw bij Week 1. Dat komt wel eens voor wanneer iemand langdurig ziek is geweest of door andere omstandigheden het programma niet goed heeft kunnen volgen. Dat is geen enkel probleem.

Hoe weet ik zeker dat ik dit wel volhou?

Veel mannen zijn al eens flink afgevallen om daarna alle kilo's weer aan te komen. Dat voedt de twijfel. Die terugval komt bijna altijd door een streng dieet of een ander regime wat volledig teert op wilskracht. Die wilskracht is een keer op en dan val je terug. Dit programma gaat niet over wilskracht, maar over routine. Elke dag een klein beetje in plaats van af en toe heel veel.

Wordt er gewerkt met vaste weekmenu's?

Nee. In de eerste plaats is dat helemaal niet nodig. Afvallen gebeurt bijna vanzelf wanneer je de balans tussen voeden en vasten herstelt. Met betrekking tot je voeding is het vooral belangrijk te stoppen met het eten van bewerkt voedsel en meer te eten van het oorspronkelijke voedsel wat je lichaam nodig heeft. Daarnaast doen er mannen mee die fysiek werk hebben en mannen die de hele dag zitten. Al die mannen precies hetzelfde laten eten is onzin. Uiteraard krijg je wel hele duidelijke aanwijzingen over wat je allemaal kunt eten en is er ook een recepten forum in de Community om je lekker te laten eten.

Hoe werkt het bloedonderzoek precies?

Je hebt de mogelijkheid om bloedonderzoek te doen. De voorkeur is dat meteen aan het begin te doen, want dan zie je wat er in je lichaam gebeurt en wat extra aandacht nodig heeft. Je kunt het programma dan wat scherper inzetten. In het Totaalpakket zit het bloedonderzoek en een consult van een uur waarin ik je uitleg wat jouw bloedwaarden precies betekenen. De meeste mannen kiezen voor dit pakket. In het bloedonderzoek meten we 30 bloedwaarden. Je krijgt dan een bloedafname set thuis gestuurd. Het prikken gebeurt bij jou in de buurt. Het is heel simpel en wijst zichzelf.

Wat voor mannen doen mee aan dit programma?

De meeste mannen die meedoen zijn 40 jaar of ouder. Het zijn bijna allemaal mannen die merken dat het fysiek wat minder gaat en die echte problemen voor willen zijn. Gezond oud worden is de belangrijkste doelstelling. Afvallen is het belangrijkste middel.

Voor wie is dit programma niet geschikt?

Als jij zo snel mogelijk wilt afvallen, of als je wilt gaan voor een wasbordje, dan gaat dit programma je frustreren. Alles is haalbaar, maar om een killerbody te krijgen moet je op dieet en streng zijn voor jezelf. Dat heeft niets te maken met gezond oud worden. Er zijn ook mannen die liever een vast menu willen volgen of calorieën willen tracken elke dag. Allemaal prima, maar ook dat is geen onderdeel van dit programma.

Hoe kan ik mij inschrijven?

Kies hieronder het pakket van je voorkeur en klik op de knop om mee te doen. Zodra je betaling verwerkt is, heb je direct toegang tot het programma. Week 1 van het Jaarprogramma staat al voor je open, dus je kunt meteen beginnen!

Schrijf je nu in!

Pakket 1

Echte mannen diëten niet
670 Euro

Eenmalige betaling

 • Jaarprogramma
 • Community
 • Voor altijd toegang
 • Incl. updates en uitbreidingen

Pakket 2

Echte mannen diëten niet
1270 Euro

Eenmalige betaling

 • Jaarprogramma
 • Community
 • Bloedonderzoek
 • Consult
 • Voor altijd toegang

Pakket 3

Echte mannen diëten niet
1870 Euro
Eenmalige betaling
 • Jaarprogramma
 • Community
 • Bloedonderzoek
 • Consult
 • 12 Coaching Calls
 • Je hebt voor altijd toegang tot het Programma en de besloten EMDN Community.


 • Je krijgt automatisch alle updates en uitbreidingen, zonder extra kosten.


 • Veel werkgevers vergoeden de éénmalige investering.


 • De BTW en kosten zijn aftrekbaar voor ondernemers.