'Ik ben heel erg blij dat ik op dit programma ben gestuit'

Echte mannen diëten niet
"Ik ben heel erg blij dat ik op dit programma ben gestuit. Stap voor stap verbeteringen in mijn leefpatroon aanbrengen dat kan ik wel. Nu na 13 weken ben ik al 9 kilo afgevallen. Ik heb meer energie en ik voel me fitter. Ik word langzaam aan een betere versie van mezelf en dat voelt super goed. Door mijn eigen verandering verandert het gedrag van mijn gezin ook mee. Er wordt niet meer gesnoept na het avondeten, er worden minder koekjes gegeten en meer fruit. En dat gaat helemaal vanzelf. Mijn vrouw is daardoor ook aan het afvallen en zij is bij uitstek iemand die alle geloof in diëten is verloren door het jojo effect."

'Mijn lijf wordt steviger en gespierder'

Echte mannen diëten niet
'Ik ben na een veel te lange periode van corona, blessures en ander gezeik inmiddels echt fanatiek geworden. Ik volg de trainingen in in het programma met kettlebells van 12 en 16 kilo. Binnenkort komt er nog een van 20 kilo bij. Lekker laagdrempelig en je gebruikt heel veel energie in een relatief korte tijd. Ook doe ik fanatiek de buikspieroefeningen zoals in week 24 van het jaarprogramma wordt uitgelegd. Zo val ik af zonder honger. Ik vreet me een ongeluk aan kip, groente en Skyr en m'n lijf wordt steviger en gespierder. Eerlijk is eerlijk ik geniet daar in al mijn ijdelheid ook best van."

'Dit programma leert je wat je moet doen'

Echte mannen diëten niet
"Er is al 17 kilo puur vet af. Ik heb spiermassa opgebouwd en mijn buikomvang is 13 centimeter kleiner. Ik merk resultaat in bijna alles. Ik heb meer energie en ik voel mij gewoon veel beter. Maar het meest succesvolle voor mijzelf is dat ik begin te snappen wat mijn lichaam nodig heeft. Het besef is er dat ik op een natuurlijke manier met mijn lichaam om kan gaan. Dat ik nu goed voor mijn lichaam kan zorgen. Dit programma leert je hoe je dat moet doen. Als je dat eenmaal snapt, dan is het zo simpel. Stop er in wat je lichaam nodig hebt en je lichaam verandert positief."

'Ik ben weer trots op mijn spiegelbeeld'

Echte mannen diëten niet
"Ik ben in de eerste helft van dit programma van 93 kilo naar 77 kilo gegaan. Mijn buikomvang ging in die periode van 112 centimeter naar 92 centimeter en mijn bloeddruk is weer goed. Nu ben ik gezond, maar voor mijn eigen gevoel ben ik er nog niet. Ik wil een sterker en strakker lichaam. Ik heb wei eiwitten en een blender gekocht en ben voor de tweede week bezig met het krachttrainingsprogramma wat we hebben gekregen. Ik ben sinds jaren weer trots op mijn spiegelbeeld. Wat een overwinning!"

'Zo goed heb ik mij in jaren niet gevoeld!'

Echte mannen diëten niet
"Ik heb al zoveel manieren geprobeerd om af te vallen, maar het was nooit iets voor de langere termijn. Dit programma is iets waar ik wél in geloof, want zo goed als ik me de laatste weken voel heb ik me al een jaar of tien niet meer gevoeld. Ik heb door dit programma ook eindelijk de motivatie gevonden om te stoppen met alcohol drinken. Tot nu dacht ik dat ik het met een paar wijntjes per week ook wel kon. Het blijft echter nooit bij een paar. Ik stop met alcohol totdat ik op een gezond gewicht zit. Het is af en toe wel eens lastig, maar ik ben nu al trots op mezelf!"

Het Online Leefstijl Transformatie Programma

Het Plan

In plaats van zelf te bedenken wat je allemaal moet doen, reik ik jou alles aan in 50 makkelijk te volgen stappen. Iedere week bekijk je een video. Daarin krijg je één simpele opdracht. Zo stapel je goede gewoonte op goede gewoonte. In 50 weken doorloop je het hele programma.

De Community

Echte Mannen Diëten Niet is meer dan een programma. Het is een Community van mannen die gezond oud willen worden. Je hebt exclusief toegang tot deze besloten Community. Je leert er de andere deelnemers kennen en je kunt er al je vragen stellen. Je doet het niet alleen. Wij doen het samen!

Een Online Programma

Je hebt overal en altijd toegang tot Online Leefstijl Transformatie Programma. Waar je ook bent en hoe laat het ook is. Je kunt altijd de video’s terugkijken, wanneer je dat wilt. Ook de Community is 24/7 open. 

Een Blijvende Verbinding

Andere programma’s laten je los. Als de challenge voorbij is moet je het zelf maar uitzoeken. In een wereld die je elke dag verleidt om ongezond te leven werkt dat niet. Daarom blijf je verbonden, zo lang als jij dat wilt. Je houdt ook na de 50 weken voor altijd toegang tot het programma en de Community. Inclusief alle updates en uitbreidingen.

Het Bloedonderzoek

In het programma heb je de mogelijkheid om bloedonderzoek te doen. Met 30 bloedwaarden brengen we precies in beeld hoe jouw lichaam er nu voor staat. Zo krijg je antwoord op de vraag waarom je weinig energie hebt, of waarom je kracht en spiermassa verliest en weet je precies wat je daar aan kunt doen. 

Schrijf je nu in!

EMDN Premium

Echte mannen diëten niet
€ 670,-

Eenmalige betaling

Met een éénmalige investering krijg je onbeperkt toegang tot het programma

EMDN Premium

Echte mannen diëten niet
€ 67
12 Maandelijkse termijnen
Je betaalt in 12 termijnen en je kunt dit iedere maand stopzetten

EMDN Totaal

Echte mannen diëten niet
€ 1340,-

Eenmalige betaling

EMDN Premium, Bloedonderzoek en een Telefonisch consult

Dit is wat je er allemaal bij krijgt

1

StrongMan

De Ultieme Gids Voor Een Sterk En Gespierd Lichaam Na Je 40e!

Krachttraining is het geheim achter alle succesvolle transformaties. Er is alleen één probleem: je moet het wel goed doen! Ik leg je uit hoe je een sterk en gespierd lichaam krijgt met twee intensieve trainingen per week.

2


In 5 Stappen Naar Meer Testosteron

Testosteron is het belangrijkste hormoon in het lichaam van een man. Onze moderne leefstijl is een vorm van chemische castratie. Wij mannen maken steeds minder testosteron aan. Ik leg je uit hoe dit komt en hoe je testosteron weer optimaliseert.

3


De Supplementenwijzer

Onze voeding bevat al lang niet meer de vitaminen en mineralen die er 50 jaar geleden in zaten. Ook de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor sommige stoffen is veel te laag. Ik vertel je welke supplementen zinvol zijn om te gebruiken en welke niet.  

4


Wat Zegt Mijn Bloed?

Bloedonderzoek is de enige manier om erachter te komen wat er in je lichaam gebeurd. Maar wat betekenen jouw bloedwaarden? In dit unieke programma leg ik je dat stap voor stap uit.

5


OMAD - One Meal A Day

Heb je fors overgewicht en heb je insulineresistentie of diabetes type 2? Dan kan het nodig zijn een tijd lang één maaltijd per dag te eten. Hoe weet je of dit iets is voor jou? En hoe zorg je er dan voor dat je alles binnenkrijgt wat je lichaam nodig heeft? Al je vragen worden beantwoord! 

6


Het Receptenforum

In de Community staat het receptenforum. We delen iedere maand nieuwe recepten die je helpen lekker en gezond te eten!

Dit is wat het Online Leefstijl Transformatie Programma jou oplevert:

Een Gezond Gewicht

Je lichaam zit je niet meer in de weg. Je bent gezond, slank en fit en je weet precies wat je moet doen om je lichaam zo te houden.

Een Platte Buik

Buikvet ontstaat vooral door insulineresistentie. Als je dat vermindert, dan is je buik plat en kan je riem weer op het laatste gaatje.

Een Sterk Lichaam

Door doelgerichte krachttraining heb je meer spiermassa gekregen. Je bent daardoor zichtbaar gespierder geworden en je voelt je sterk.

Meer Energie

Je bent van je oververmoeidheid af. Je slaapt beter en je zit de hele dag in een goede energie. 

Lagere Bloeddruk

Ook zonder medicijnen heb je een gezonde bloeddruk. Daardoor is je kans op hart- en vaatziekten verminderd.

Lager Cholesterol

Je cholesterol is niet meer verhoogd. Je lichaam is in balans en dat allemaal zonder vervelende bijwerkingen.

Meer Testosteron

Je testosteron is optimaal. Daardoor zit je vol kracht en levenslust. Zo kun je optimaal van het leven genieten.
Echte mannen diëten niet

Jouw Coach in dit Programma!

In 2010 woog ik 142 kilo. Toen stond ik voor een keuze, zo doorgaan en steeds zwaarder worden of afvallen naar een gezond gewicht.


Ik koos voor het laatste en in zes maanden viel ik af naar 105 kilo. Nu zijn we 10 jaar verder en ik heb nog steeds dezelfde shape! 


Ik kan het jou ook leren, want het is makkelijker dan je denkt. In plaats van een 'alles of niets' benadering, door een streng dieet te volgen of aan een challenge mee te doen, help ik jou 12 maanden lang.


Alleen zo maak je een blijvende verandering in je leefstijl en krijg je het vertrouwen dat je deze gezonde leefstijl voor altijd kunt vasthouden. 


Robbert Wolters

                   

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het programma?

Het Jaarprogramma duurt 50 weken. Ieder week opent zich een nieuwe video met een nieuwe opdracht. Zo doorloop je het programma in 50 weken. Je hebt dus een jaar nodig om alles te zien en aan alles mee te doen. Dat is dus ook het commitment wat je met jezelf moet maken voordat jij je inschrijft.

Waar is dit programma op gebaseerd?

De onderbouwing van dit programma vind je onder andere in het boek Echte Mannen Diëten Niet. Het programma is gebaseerd op de 4 Pijlers van Echte Mannen Diëten Niet. Daarnaast maken we gebruik van de meest recente wetenschappelijke inzichten om ook problemen zoals een hoge bloeddruk of een testosteron tekort aan te pakken door middel van leefstijl.

Welke resultaten worden met dit programma behaald?

Dat is heel verschillend. Er zijn mannen die 20 kilo of meer afvallen en er zijn mannen die 5 kilo afvallen. Dat hangt af van de mate van overgewicht. Ze komen allemaal uit op een gezond gewicht. Daarnaast geven de deelnemers aan dat ze meer energie hebben, zich beter voelen en meer zelfvertrouwen hebben. Er zijn mannen die van hun darmklachten af zijn en er zijn mannen die hun sportprestaties verbeteren.

Waarom krijg je levenslang toegang?

Deelnemers aan het programma geven zelf aan dat ze bij de Community betrokken willen blijven, ook na het volgen van het Jaarprogramma. Sommige deelnemers doorlopen het programma na een jaar nog een keer, om ervoor te zorgen dat ze alles goed doen. Er zijn ook deelnemers die beginnen met meer dan 60 kilo overgewicht. Die hebben vaak wat langer nodig. Soms gooit een ziekte of een scheiding roet in het eten. Je betaalt eenmalig en bent voor altijd verbonden. Je kunt je account natuurlijk altijd opzeggen. Je zit nergens aan vast.

Ik las iets over een bloedonderzoek. Hoe werkt dat?

Bloedonderzoek is de beste manier om te meten wat er in je lichaam gebeurt. Het maakt meteen duidelijk wat het effect van je huidige leefstijl op je lichaam is. Zodra je lid bent geworden heb je toegang tot het programma wat gaat over bloedonderzoek. Je kunt er drie verschillende onderzoeken aanvragen en ik leg je precies uit wat alle waarden betekenen. De kosten voor het bloedonderzoek betaal je zelf. Wil je dat ik met je meekijk naar de uitslag, dan kun je daarvoor een telefonisch consult bij mij afnemen. In het Totaalpakket zit je bloedonderzoek en het consult al inbegrepen. Ik vraag het bloedonderzoek voor je aan, dus je hoeft zelf niets meer te regelen.

Wat maakt dit programma anders dan andere programma’s?

Er is geen ander programma wat alle aspecten van een gezonde leefstijl behandelt. Sommige programma’s gaan over training en voeding. Andere gaan over ontspanning of mindset. Dit programma bevat alles. Van vasten en voeden tot het optimaliseren van slaap. Er zit zelfs een hoofdstuk in over de psychologische betekenis van een midlife crisis. We behandelen de zin en onzin van supplementen en ik laat je zien hoe je zelf kunt leren om je beter te ontspannen.

Wat maakt dit programma beter dan andere programma’s?

De meeste programma’s zijn dogmatisch: een streng dieet, vaste weekmenu’s, afgewogen porties, intensieve trainingsschema’s. Al die programma’s draaien op discipline. Dit programma draait op het aanleren van nieuwe gewoontes. Kleine stapjes die je makkelijk kunt volhouden.

Een ander kenmerk van de meeste andere programma’s is dat ze allemaal tijdelijk zijn. Er is nergens een blijvende verbinding. Gezond leven doe je niet tijdelijk, dat doe je voor altijd. Daarom is Echte Mannen Diëten Niet veel meer dan een programma. Het is een Community van mannen die gezond oud willen worden. Daar ben je lid van, zo lang als jij dat wilt.

Voor wie is dit programma geschikt?

De meeste mannen die meedoen zijn 40 jaar of ouder. Het zijn bijna allemaal mannen die merken dat het fysiek wat minder gaat en die echte problemen voor willen zijn. Gezond oud worden is de belangrijkste doelstelling. Afvallen is het belangrijkste middel.

Voor wie is dit programma niet geschikt?

Als jij zo snel mogelijk wilt afvallen, of als je wilt gaan voor een wasbordje, dan gaat dit programma je frustreren. Alles is haalbaar, maar om een killerbody te krijgen moet je op dieet en streng zijn voor jezelf. Dat heeft niets te maken met gezond oud worden. Er zijn ook mannen die liever een vast menu willen volgen of calorieën willen tracken elke dag. Allemaal prima, maar ook dat is geen onderdeel van dit programma.

Hoe schrijf ik mij in?

Kies het pakket van je voorkeur en klik op de knop om mee te doen. Zodra je betaling verwerkt is, heb je toegang. Week 1 van het Jaarprogramma staat al voor je open, dus je kunt meteen beginnen.

Schrijf je nu in!

EMDN Premium

Echte mannen diëten niet
€ 670,-

Eenmalige betaling

Met een éénmalige investering krijg je onbeperkt toegang tot het programma

EMDN Premium

Echte mannen diëten niet
€ 67
12 Maandelijkse termijnen
Je betaalt in 12 termijnen en je kunt dit iedere maand stopzetten

EMDN Totaal

Echte mannen diëten niet
€ 1340,-

Eenmalige betaling

EMDN Premium, Bloedonderzoek en een Telefonisch consult

  • Je hebt voor altijd toegang tot het programma en de besloten EMDN Community.


  • Je krijgt automatisch alle updates en uitbreidingen, zonder extra kosten.


  • Veel werkgevers vergoeden de éénmalige investering.


  • De BTW en kosten zijn aftrekbaar voor ondernemers.