Echte Mannen Diëten Niet

Een gezond gewicht, een platte buik en een sterk lichaam

Zonder dieet, zonder calorieën te tellen en zonder een streng regime te volgen

Echte mannen diëten niet

Je hebt alles al geprobeerd en niets werkt!

Iedereen valt af op een dieet, maar niemand houdt het vol. Uiteindelijk val je toch weer terug in oude gewoontes. Dan kom je alle kilo's weer aan.

Je krijgt alleen maar tegenstrijdige adviezen!

Iedereen vertelt je iets anders. Er is elke week wel een nieuw dieet. Met al die verschillende adviezen weet jij nog steeds niet wat je moet doen. 

Is het echt een kwestie van discipline?

Minder eten en meer bewegen, dat is wat je te horen krijgt. Dus ga jij minder eten. Toch val je niet af. Wat je ook probeert, je ziet er nog steeds hetzelfde uit.

Diëten werk niet!

Als jij denkt dat je op wilskracht kunt afvallen, dan wens ik je veel succes. Diëten maakt van je lichaam een efficiënte vetopslag machine.

Wat dan wel?

Een verandering in je leefstijl. We optimaliseren je eet- en leefpatroon en zorgen voor rust in je hoofd. Door kleine stapjes te nemen hou je het makkelijk vol.

Gedrag

Elke week nemen we een kleine stap. De focus ligt op het veranderen van je gedrag.

Gewoonte

Door kleine stappen te nemen die je makkelijk kunt volhouden, creëer je nieuwe gewoontes.

Geluk

Met je nieuwe gewoontes bouw je aan je geluk: een gezond gewicht, een platte buik en een sterk lichaam.

Dit is wat je kunt verwachten:

Een plan dat bij jou past

Het programma begint bij jou. Bij wat jij belangrijk vindt en waarom je dit doet. Op basis daarvan help ik je het plan af te stemmen op jouw leven.

Support die je verdient

Je doet dit niet alleen. We doen dit samen. Je bent onderdeel van een Community. En iedereen helpt elkaar. Ik ben er om je vragen te beantwoorden.

Doelgericht

Iedere week krijg je van mij een nieuwe opdracht. Zo bouw je aan nieuwe gewoontes die je lichaam blijvend veranderen. Zo bereik ook jij jouw doel. 

100% Online

Het online programma is enorm gebruiksvriendelijk. Je ziet meteen wat je moet doen. En je hebt 24/7 toegang via iedere smartphone, tablet of laptop.

Geen dieet

Je volgt geen dieet, je telt geen calorieën en je hoeft je ook niet de onderwerpen aan een streng regime. We gaan voor blijvend resultaat zonder extreme dingen.

Succesgarantie

De wetenschappelijke methode werkt voor iedereen. Maar maak je geen zorgen. Als het jou om wat voor reden niet lukt, dan krijg je jouw geld terug. 
'Eind 2020 heb ik meegedaan aan het Lifestyle Programma van Echte Mannen Diëten Niet. De slogan van Tony Robbins: ‘I am not your guru’ geldt zeker ook voor Robbert. Geen dogma’s van dat mag niet en dat moet je wel doen. Robbert geeft je handvatten gebaseerd op vele jaren ervaring en degelijke kennis, waar je vervolgens zelf mee aan de slag gaat. Robbert zoekt samen met jou naar een verantwoorde aanpak die past in jouw leven en die op termijn zonder enige twijfel effectief is. Verwacht geen quick fix en geen dieet. Dit is iets waar je de rest van je leven wat aan hebt. Robbert helpt je bij het bereiken van jouw doelen.'


Armin van der Meulen

Echte mannen diëten niet

Een totale Transformatie

Echte Mannen Diëten Niet gaat over meer dan afvallen. Het gaat om gezond oud worden en zo lang mogelijk van het leven genieten. Dat vraagt om een blijvende verandering. Daarom help ik je 12 maanden lang. Zo ontwikkel je de juiste mindset en krijg je het vertrouwen dat je deze gezonde leefstijl voor altijd kunt vasthouden. 
Echte mannen diëten niet

Een bewezen strategie

Sapkuurtjes, extreme workouts, apps en challenges die je geweldige resultaten beloven in 30 dagen. Je hebt ze vast wel eens geprobeerd. Dan ben je ook tot de conclusie gekomen dat ze op de lange termijn niet werken. In plaats van zo'n 'alles of niets' benadering zorgt Echte Mannen Diëten Niet voor een blijvende verandering op basis van een wetenschappelijk onderbouwde aanpak.
Echte mannen diëten niet

Bloedonderzoek

Tijdens het programma heb je de mogelijkheid bloedonderzoek te doen. Zo meten we het resultaat van je huidige leefstijl en krijg je antwoord op de vraag waarom afvallen niet lukt, waarom je onvoldoende energie hebt of waarom je soms teveel aan het piekeren bent. Op basis van jouw uitslag stemmen we het programma verder af op wat jij nodig hebt.
Echte mannen diëten niet

We doen het samen

De sleutel tot succes is je te omringen met de juiste mensen. Echte Mannen Diëten Niet doe je niet alleen, we doen het samen. Ik ben er gedurende het hele programma om je te helpen, om al je vragen te beantwoorden en om je te motiveren en je eigen mentale barrières te doorbreken. In de EMDN Community treft je allemaal mannen die hetzelfde programma als jij doorlopen en iedereen helpt elkaar!

Even voorstellen?

Echte mannen diëten niet
Mijn naam is Robbert Wolters: vriend, vader, auteur, blogger, vlogger, sporter, ondernemer.


Ik woog ooit 138 kilo. In die tijd deed ik mee met de Sterkste Man van Nederland. Ik was sterk, maar ik was ook dik. Mijn buik had een omvang van 116 centimeter!


Toen ik door een rugblessure moest stoppen met wedstrijden en een half jaar niet trainde, woog ik nog steeds zoveel. Toen stond ik voor een keuze; niets doen en steeds zwaarder worden of het roer omgooien.


Ik heb voor het tweede gekozen. In een half jaar tijd ging ik van 138 kilo naar 105. Op mijn 40e verjaardag was ik in betere shape dan op mijn 30e! Nu ben ik 48 en ik weeg nog steeds 105 kilo. Ik heb het onder controle. Ik weet wat ik moet doen om in vorm te komen en te blijven.


Ik heb inmiddels meer dan 100 mannen zoals jij begeleid om af te vallen, een platte buik te krijgen en een gezond en sterk lichaam op te bouwen. Ik kan het jou ook leren, want het is veel gemakkelijker dan je nu wellicht denkt!

'Ik ben nu 60 jaar oud en werk sinds een jaar serieus met Robbert. De kennis, inspiratie en beleving die Robbert laat zien geeft mij de motivatie om bewuster te leven. Wat ik heel belangrijk vind, Robbert spreekt uit ervaring. Zijn kennis komt niet uit een boek. Zijn inleving gekoppeld aan wie hij is, maken hem een uniek persoon. Ik zit nu beter in mijn vel, ik leef gezonder en ik ben afgevallen. Daardoor heb ik een andere kijk op mijn lichaam gekregen. Als je bewuster en gezonder wilt leven met meer respect voor je lichaam, dan is Robbert een must.'


Benno Oostinjen

Wat levert het Jaarprogramma jou op?

Echte mannen diëten niet

Je heb een gezond gewicht wat je moeiteloos kunt vasthouden.

Echte mannen diëten niet

Je hebt een platte buik.

Echte mannen diëten niet

Je bent sterker en hebt meer spieren. 

Echte mannen diëten niet

Je hebt de hele dag meer energie.

Echte mannen diëten niet

Je hebt gezonde routine voor de rest van je leven.

Echte mannen diëten niet

Je hebt het vertrouwen dat je dit kunt vasthouden. 

Dit is wat het kost:

Betaling per maand

Echte mannen diëten niet
€ 47,-

12 maandelijkse termijnen

Gespreide betaling

Eenmalige betaling

Echte mannen diëten niet
€ 470,-
eenmalige betaling
Twee maanden korting

Succesgarantie

Geef dit programma een jaar de tijd. Volg alle stappen, dan kom je in de beste vorm van je leven. Lukt dit je toch niet, om wat voor reden dan ook, dan krijg jij je geld terug. Op deze succesgarantie zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Investeer in jezelf

Dit programma is niet voor iedereen. Het veronderstelt een proactieve houding. Het veronderstelt dat jij de leiding neemt over jouw gezondheid en dat je wilt investeren in jezelf. 


Voor de meeste mannen wordt gezondheid pas echt belangrijk wanneer het er niet meer is. Vaak ben je dan al te laat. Preventie is het beste medicijn. Als er ooit een tijd is geweest waarin het belangrijk was om goed voor jezelf te zorgen, dan is het nu. 


Het betekent dat je voor een keuze staat. Ga je investeren in jezelf of maak je pas op de plaats? Kies je ervoor om de leiding te nemen over je gezondheid of laat je het maar een beetje op je af komen? 

'Voor mannen die gezonder en langer willen leven, raad ik dit programma erg aan. Het programma van Robbert zit heel goed onderbouwd in elkaar, vol met wetenschappelijke feiten gebaseerd op onderzoek, maar ook op persoonlijke ervaring die Robbert heeft als topsporter en coach. Het online volgen van het programma is goed te doen, wel is er een groot stuk zelfdiscipline voor nodig uiteraard. Al met al een zeer waardevolle investering in jezelf!'


Remco Rietveld

Wacht niet langer en doe mee!

Betaling per maand

Echte mannen diëten niet
€ 47,-

12 maandelijkse termijnen

Gespreide betaling

Eenmalige betaling

Echte mannen diëten niet
€ 470,-

eenmalige betaling

Twee maanden korting
                   

Veel gestelde vragen

Wat krijg ik precies?

Je krijgt toegang tot het Online Lifestyle Programma van Echte Mannen Diëten Niet. Dit programma duurt 50 weken en iedere week krijg je een nieuwe video te zien met daarin een kleine opdracht. Deze opdracht gaat over het verbeteren van je leefstijl op basis van de 4 Pijlers van Echte Mannen Diëten Niet.

Je krijgt daarnaast een jaar lang toegang tot de besloten EMDN Community, waar je al je vragen kunt stellen.

Voor wie is dit programma geschikt?

Het programma is vooral geschikt voor mannen van middelbare leeftijd die willen afvallen en/ of hun gezondheid willen verbeteren.

Waarom is dit programma anders?

Het doel is niet om anders te zijn, het doel is het beste programma te bieden. Dat doel bereiken wij samen door je een jaar lang te helpen in plaats van je een standaard dieet of een ander tijdelijk kunstje aan te bieden. Hierdoor maak jij zelf een blijvende verandering en leg je het fundament voor de rest van je leven.

Hoe werkt een online programma?

Nadat je betaling is verwerkt ontvang je automatisch je inloggegevens en een link naar de website met het programma in je e-mail. Daarmee heb je direct toegang. Na het inloggen kom je op de pagina waar je het programma ziet staan. Daar klik je op en klaar ben je! Je hebt direct toegang tot de eerste week van het programma en iedere week opent zich een nieuw hoofdstuk met een nieuwe video. Door middel van deze video's begeleid ik je door het hele programma.

Je hebt daarnaast ook meteen toegang tot de besloten Community. Daar kun je al jouw vragen posten. Je krijgt meestal meteen antwoord, of je vraag wordt meegenomen in een Q&A video die ook in de Community wordt geplaatst. Daarnaast zijn er ook Live sessies in de Community waarin je mij direct al je vragen kunt stellen.

                 

Heb je toch nog vragen?

Heb je interesse in het programma, maar heb je toch nog vragen? Klik dan op de knop hieronder. Je komt dan op een korte vragenlijst over jouw persoonlijke situatie. Als je die invult, dan bel ik je op een moment dat het jou uitkomt. Dan nemen we jouw situatie door en kun je mij alle vragen stellen die je hebt. Dan kunnen we beiden beoordelen of ik je kan helpen. Het gratis en het is vrijblijvend. Dus waar wacht je nog op?
arrow_drop_up arrow_drop_down