Hieronder lees je de spontane reviews op social media en reacties die ik per mail krijg naar aanleiding van wat ik doe met Echte Mannen Diëten Niet

null

null

null

null

null

null

null

null

null

Echte mannen diëten niet

Echte mannen diëten niet
Hallo Robbert,

Ik wil je graag bedanken voor het schrijven van het boek Echte Mannen Diëten Niet. En voor het beschikbaar stellen van jouw boek als e-book en luisterboek voor maar €4,95- Zo maak je deze belangrijke informatie toegankelijk en bereikbaar voor iedereen die graag (weer) op een gezond gewicht wil komen én wil blijven. Voor mij persoonlijk bevatte jouw boek de puzzelstukjes die ik nog miste om mijn levensstijl te veranderen en het ook vol te houden. Ik merk echt een duidelijk verschil met andere methodes die ik de afgelopen 25 jaar gebruikt heb om af te vallen. (Personal trainers, diëten, hardlopen, wandelen en allerlei combinaties van deze methodes). Uiteindelijk bereikte ik altijd een plafond waardoor het niet lukte om verder af te vallen, ik te vermoeid was en/of te weinig energie had om de trainingen vol te houden of het gewoon te duur werd. Door de duidelijke en complete informatie in jouw boek begrijp ik nu wat er ontbrak aan deze methodes, waar het steeds fout ging en hoe ik dit in de toekomst kan voorkomen. Je legt het allemaal heel helder uit. Nu ik alle vier de pijlers uit jouw boek dagelijks gebruik heb ik een veel steviger fundament, is alles veel makkelijker vol te houden en versterken de pijlers elkaar in plaats van dat ze elkaar tegenwerken. Ik ben in 40 dagen tijd 10 kilo afgevallen, eet veel gezonder en op de juiste momenten, train minder vaak maar wel op de juiste momenten en op de juiste manier. Dit alles is prima vol te houden, ik eet voldoende, heb minder pieken en dalen in mijn energiehuishouding, voel me sterker, gezonder, gelukkiger en ik zie er beter uit. Voor het eerst in 30 jaar ben ik er van overtuigd dat het haalbaar is om weer op een gezond gewicht te komen en te blijven en ik laat je dan ook graag zien hoe ik er over een jaar uitzie als ik 50 wordt.
Nogmaals heel erg bedankt en ik hoop dat jouw boek nog veel mannen én vrouwen mag helpen naar een gezonder gewicht en levensstijl!


Met vriendelijke groeten,
Onno van Mulken.

null

null

null

null

Hallo Robbert,


Ik heb hem gekocht (+strongman en testostoron), fantastisch, ik ben nooit te dik geweest, maar ook net niet mooi afgetraind, ik volg jouw methode een kleine maand. Ik was soms wel aan het soort van dieeten en (behalve pindakaas geen vet eten). Nu al van 84 naar 81,5 kg. Ik was al wel iets langer aan het intermittent vasten.

Uitleg is superhelder, bevestigd wat ik soort van ook al allemaal al vermoede en ik leefde min of meer op jouw beschreven methode.

Behalve dieeten dan, dat doe ik niet meer …. heeerlijk.

ik ben een fan van je geworden!

Ik ben zo blij dat ik je zomaar ergens op internet tegenkwam.

Ik was gelijk wel een beetje nieuwsgierig.

Ik zal jouw methode zeker promoten bij wat collega’s (wel nodig hier en daar)


groet,

Kees

null

null

null

null

Beste Robbert,


Ik waardeer je visie en de wijze waarop je bezig bent met gezondheid.

Als medisch specialist (Uroloog) ben ik langer diep gedoken in de andere kan van het ziek zijn (dus niet alle dokters redeneren op dezelfde wijze). Ik was dus al langer bezig dit te implementeren in mijn dagelijkse leven. Zo ook verdiep ik me steeds meer in de aspecten van wat we inmiddels functionele geneeskunde noemen. Een tak van geneeskunde die wel kijkt naar het waarom van een ziekte of kwaal. Hoe lastig het ook is probeer ik dat wel toe te passen in mijn dagelijkse praktijk.

Jouw podcast was voor mij een extra stimulans om mijn nieuwe levenswijze aan te scherpen en de puntjes op de i te zetten. Van 95 naar 78 kg.

Maar belangrijker is dat ik van jou podcast gebruik maak om mijn mannelijke patiënten te helpen. Ik kan in een consult van 10 minuten niet vertellen wat mannen met een testosterontekort, of andere aan leefstijl gerelateerde klachten, moeten doen. Dat kan nu wel: ik adviseer ze eerst jou podcast te gaan luisteren. Wellicht dat dat een boost heeft gegeven aan luisteraars in de regio Arnhem (-;

Ga vooral door met je goede werk!

 

Hartelijke groet,

 

Olaf

null

null

Hoi Robbert,


Het is al lang geleden dat je mij personal trainingen hebt gegeven. De reden waarom ik ben gaan trainen was omdat ik nooit enige fysieke vooruitgang boekte. Ook met personal training lukte dat niet.


Na een gesprek met jou stuurde je mij een mailtje met daarin de vraag of ik een foto van mijzelf wilde opsturen in mijn onderbroek. Dit was was de ergste vraag die iemand mij kon stellen. Mijn hele leven lang heb ik mijn lichaam gehaat en dan een foto van jezelf moeten opsturen. Oef. De foto was snel gemaakt. Maar na het zien van het resultaat belandde deze bijna in de prullenbak. Na dagen overdenken heb ik de foto alsnog naar je toegezonden. Naar later bleek is dit de meest belangrijke beslissing van mijn leven geweest en dit zal waarschijnlijk ook zo blijven.


Op een zondag kreeg ik antwoord van je met het advies om mijn bloed na te laten kijken. Je had het idee dat mijn hormoonhuishouding niet goed was. Direct na je antwoord ben ik gaan Googlen waarop de wereld onder mij vandaan werd geslagen. Alles wat ik daar las had betrekking op mijn problemen. De uitslag van het bloedonderzoek zou alleen nog maar een bevestiging zijn voor wat ik toen al wist.


De volgende dag ben ik direct naar mijn huisarts gegaan met het verzoek om mijn bloed na te laten kijken op de door jou aangegeven zaken. Het eerste antwoord van mijn huisarts was: Wat een onzin, moeten we je met hormonen volstoppen. Onder protest heeft hij het formulier ingevuld en ben ik meteen naar het ziekenhuis doorgereden voor de bloedafname.


Een week later kon ik bij de huisarts langskomen. Mij werd verteld dat door mijn lichaam vrijwel geen testosteron werd aangemaakt. De arts gaf eerlijk toe geen kennis te hebben op dit gebied en stuurde mij door naar een endocrinoloog. Na ook bij deze arts een jaar lang strijd te hebben gevoerd is het met jouw hulp uiteindelijk meer dan goedgekomen.  De testosteron wordt voorgeschreven en ik krijg daarmee een prima level testosteron.


De trigger om je nu te schrijven was toen ik vorige week bij de gym in de spiegel keek waarna de tranen spontaan in mijn ogen sprongen. Nog nooit was ik zo tevreden over mijzelf geweest als op dat moment. En dat wil wat zeggen na een levenslange haat tegen je lichaam. Een belangrijke bijdrager aan dat goede gevoel ben jij geweest. Het zal dan ook niet gek klinken wanneer ik je zeg dat ik ervan overtuigd ben dat jij met jouw programma vele mannen tranen in de ogen kunt geven.


Wekelijks lees ik met plezier je mailtjes. In je laatste mailtje schreef je: Als je verlangen groot genoeg is, dan is die stap vanzelfsprekend met de toevoeging: kom in actie.

Hele ware woorden en niet voor niets dik gedrukt. Voor mij was dat moment het verzenden van een mailtje met daarin mijn foto.


Waar anderen zeggen: Alweer een lunch met pasta, kipfilet en wokgroente? Zeg ik: Dat is mijn eetpatroon en geen dieet. Waar anderen zeggen: Wat een opgave vijf keer in de week naar de gym om krachttraining te doen. Zeg ik: Hoezo, het iets fantastisch om zo competitief met jezelf bezig te zijn. Ik had me niet kunnen bedenken dat ik nog zoveel op 63 jarige leeftijd kon bereiken. Natuurlijk blijft er altijd nog wel wat te wensen. 


Oh ja dit nog even. Enkele weken geleden vertelde mijn huisarts, ja die van de fraaie opmerking, dat hij zich na zijn opmerking heeft laten bijscholen op hormonaal gebied bij mannen. Hij vertelde mij dat hij sindsdien gemiddeld 4 mannen per jaar heeft kunnen helpen met zijn opgedane kennis en zelfs in discussie gaat met endocrinologen. Indirect heb je dus meer mannen geholpen dan alleen mij.


Tijdens het "spiegel moment" besefte ik me dat ik je nooit heb bedankt voor wat je voor me hebt betekend. Rest mij te zeggen: Robbert dank, dank, dank.


Groetjes,

John

Goedenavond Robbert,


Bedankt voor je mails.

Ik ben mij erg aan het verdiepen in de krachtsport en vind het super interessant en fijn hoe je alles uitlegt. Ik zit continu stukjes terug te spoelen en mee te schrijven bij de dingen die ik interessant vind. Ik ben al jaren  bezig met mijn gewicht en het lukte mij nooit om door te pakken. Naar lang aan klooien heb ik besloten om 3 maanden bij een lokale sportschool een traject in te gaan met een personal trainer met als doel gespierder worden. Dit heeft mijn vuurtje aangewakkerd en nu 9 maanden verder zit ik op een vetpercentage van 13 procent bij 88,9 kilo lichaamsgewicht. Net voordat ik jou info op internet ontdekte maakte ik kennis met vasten en het nut hiervan. Ik ben zelf christelijk en erg veel van jou informatie is ook te herleiden uit de bijbel. Ik vind het heerlijk om jou info te horen en dan de herkenning te ontdekken uit wat ik al wel eens gehoord/ gelezen heb. 


Sorry voor het lange verhaal maar ik wilde je even bedanken voor jou bijdrage aan mijn transitie. Ik ben nog steeds super gemotiveerd en train nog steeds 4/5 keer per week. Ik ga nu starten met bulken en ben erg benieuwd waar deze weg mij brengen gaat.


Bedankt voor al je gratis informatie en ik probeer jou verhaal bij mensen onder de aandacht te brengen.


Met vriendelijke groet,

Gernand

Echte mannen diëten niet

Echte mannen diëten niet

Echte mannen diëten niet

Echte mannen diëten niet

Echte mannen diëten niet

Echte mannen diëten niet

Echte mannen diëten niet

Echte mannen diëten niet

Echte mannen diëten niet

Echte mannen diëten niet

Echte mannen diëten niet

Echte mannen diëten niet

Echte mannen diëten niet

Echte mannen diëten niet

Echte mannen diëten niet

Echte mannen diëten niet

Echte mannen diëten niet

Echte mannen diëten niet