Resultaten Leen

Leen was één van de eerste mannen die in januari 2021 aan het Jaarprogramma begon. Leen woog toen 102 kilo en had een buikomvang van 109 centimeter.

Leen had veel last van zijn darmen en de zwelling in zijn buik is goed te zien op zijn 'voor' foto. Afvallen en zijn buikomvang verminderen waren de twee belangrijkste doelstellingen. 

Aan het einde van het programma weegt hij 88 kg en zijn buikomvang is 99 centimeter. 

Dit is was Leen plaatste in de Community, toen hij klaar was met het programma:

Het programma volgen heeft mij geen enkele moeite gekost. Wat dat betreft zit het briljant in elkaar, want je hebt nooit een grote portie wilskracht nodig. Het gaat allemaal zo geleidelijk. 

2021 was een maf jaar en met periodes voor mij ook een zwaar jaar met ziektes en een reorganisatie op het werk. Desondanks kan ik het programma voor het grootste deel volhouden. Het helpt me zelfs in deze situatie.

Ik beschouw het als een waanzinnig interessante reis, want zo heb ik het programma ervaren. Ik ga het missen, want ik keek iedere week uit naar het volgende filmpje, de volgende opdracht.'

Gelukkig hebben we de foto’s nog. Het visuele verschil is groot. Job well done!

Echte mannen diëten niet

Wil jij net zulke resultaten als Leen? Klik dan hier en schrijf je vandaag nog in. 

Over de schrijver
Vriend, vader, auteur, blogger, vlogger, sporter, ondernemer. Bedenker van Echte Mannen Diëten Niet, het programma voor mannen die een gezond gewicht, een platte buik en een sterk lichaam willen hebben.
Reactie plaatsen